Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2006 00:13 - Въвеждането на ел. гласуване в Общинският съвет
Автор: bobi1 Категория: Политика   
Прочетен: 734 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В момента се разглежда предложение за въвеждане на този начин на гласуване в Столичният Общински Съвет /СОС/. като освен по - добър начин за провеждане на гласуване и по - как да кажем
" европейски " , все пак простичкото гласуване с ръка си е отдавнашно минало . Но в СОС , са около 61 души и не е невъзможно или неподходящо да си остане и старият начин на гласуваене ,такова е и становището на общинският съветник Константин Тилев , защото ако се въведе този начин на гласуване , първо то ще струва около 120 хил. лева и второ , ще стане малко като в парламента , Кой излязъл на разходка ? , Кой по работа ? , Кой някъде другаде ? , а остналите ще гласуват с техните карти . Сега поне се вижда , Кой е в съвета ? и Кой не е гласувал ?
И понеже това , предложение за - да "европеизация " идва от ДСБ , ми е интерсно , дали случайно ДСБ са се запитали , откъде ще дойдат тези 120 хил. лв в бюджета на СОС - ами отговора е , че има голяма вероятност да дойдат от нашите джобове.
Напоследък ставаме все по - големи "европейци " , че чак сигурно и самият ЕС ще започне да ни се чуди. Повишиха се билетите за градският транспорт / е имали сме най - евтиният транспорт в Европа - "хубаво" , сега лека , полека гоним цените на Европейският / , после вдигнаха се цените на водата / пак се споменава и тази причина - за ниските цение и тези в Европа - пак "хубаво ", и там вървим към уравновесяване на нещата с Европа / , после се очаква септември да има и промяна в цените на хляба / пак се дава пример подобната аналогия с Европа / , ще си затвориме блоковете на АЕЦ / заради ЕС/ , за концесиите и бъдещият провал на авиацията ни няма да говорим сега.
Нещо досега никой не показва , плюсовете от присъединяването ни към ЕС , но важното е че всички сме щастливи и скоро ще влезем най - после в ЕС , а до тогава кой знае дали и въздуха няма да се плаща , но ние ще се адаптираме спокойно в обстановката , та нали ще сме част от Европейският Съюз
_________________
Б.К.
http://bobi1.blog.bg/
http://business.blog.bg/
http://wwww.lulinsofia.start.bg/


Тагове:   съвет,   Общинският,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bobi1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 232574
Постинги: 159
Коментари: 76
Гласове: 155
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930