Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2006 00:14 - Дайте да отворим още някоя папка от архива
Автор: bobi1 Категория: Политика   
Прочетен: 1088 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Видно е че в нашата страна за досиета , мръсни сделки , компромати и т.н се говори винаги , и то най - често , за да се предизвикат правителствени промени , а не заради самата истина.
Всички политици дават различни мнения по този въпрос , като най - честите са - да се отварят самите досиета .
Това решение трябва чисто и просто да се реши от народен референдум или допитване , а не от политиците , защото чисто и просто може да изчезне някоя и друга папка - за това нека се публикуват в Интернет и да станат обществено достояние.
Разбира се в нашата държава , нещата винаги са малко объркани .
На първо място трябва да се прецени всеки до каква степен е съдействал на Държавна Сигурност и с Какво /това трябва да се има предвид по повод на президента специално /.
Второ специалните служби , трябва да са независими , колкото и странно да звучи . В свое интервю д-р Желев спомена , че трябва да съм към президентството , а не към изпълнителната власт , е това е в случая по- добрият вариант , но не идеалният .
Другото , което е важно , да се разбере с какво отварянето на нечие досие , ще го представи пред обществото - Защото примерно агент Алберт / Коритаров си продължава и с право да защитава интересите си , както и да си е в НТВ/ , д-р Берон пък в предизборната конференция на АТАКА се опитваше да ни убеди в грешките на правителствата преди това , в това , което трябва да се направи , "биеше тъпан " против комунизма , а още през 1990 г президента Желю Желев е чел неговото досие / което обаче не е било обявено публично поради съображения/ като свидетелство за част от режима , а и досега Петър Берон отрича да има досие .
Затова - Дайте да отворим още някоя папка от архива и публикуваме всички в Интернет / тогава ще се види Кой- Какво е правил ? , Кога ? и Как? /.
_________________
Б.К.
http://bobi1.blog.bg/
http://business.blog.bg/
http://wwww.lulinsofia.start.bg/


Тагове:   още,   Дайте,   отворим,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bobi1
Категория: Лични дневници
Прочетен: 232038
Постинги: 159
Коментари: 76
Гласове: 155
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930